motion x design

 

Motion X Design is een kleine productie studio, gespecialiseerd in het maken van motion graphics (animaties), grafisch ontwerp en videomontages. In 2011 heeft Florian Franken, Florian TV Network opgericht, sinds het vijfjarig bestaan in 2016 maakt Florian zijn producties onder de naam Motion X Design.

In 2011 realiseerde wij ons al dat organisaties in de toekomst steeds meer motion graphics gaan gebruiken, om te communiceren met hun doelgroep. Inmiddels zitten we in die toekomst en hebben we vele (soms complexe) verhalen mogen transformeren in stijlvolle motion-graphics animaties. In de begin jaren deden we dit vooral voor het Centraal Bureau voor de Statistiek. Kort daarna volgende de Rijksoverheid en het International Statistical Institute. Nu bestaat ons netwerk uit o.a. overheden, educatieve uitgeverijen, culturele instellingen, bedrijven in de dienstverlening en nog veel meer.

Bekijk onze complete lijst hier.


profile-florian-v1.jpg

Florian Franken

Creative Director & Animator

Florian is in 2011 afgestudeerd als video-editor en grafisch ontwerper. Met deze combinatie maakt hij sindsdien ook animaties voor vele organisaties en instanties. Daarnaast staat Florian ook voor de camera en is werkzaam als acteur, model en voice-over artiest.

 
profile-alina-v1.jpg

Alina Vacari

Marketing & Visual Director

Alina is verantwoordelijk voor de internationale contacten en marketing van Motion X Design. Ze is afgestudeerd met een master in marketing management aan de RSM Erasmus University. In haar vrije tijd is Alina bezig met andere culturen en sport.

 creative partners

Dit zijn onze creative partners, waarmee wij met trots geregeld intensief samenwerken